Acticoa Chocolade Gezonde Chocolade

Op voorraad

* Vereiste velden

Meer informatie?
Bel 0528-204014

  • Gratis verzending v.a. €35,-
  • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • 100% Biologisch en natuurlijk
  • SKAL en EKO gecertificeerd
  • Echt vers en kwaliteit
  • Veilig online betalen
  • Eenvoudig bestellen
  • Gratis advies op maat

Product informatie

Land van herkomst:   België
Biologisch:   Nee

400 gram

 Acticoa chocoalde is de enige chocolade in de wereld die van de EFSA (European Food Safety Authority) het label "gezond" heeft gekregen.

Het bevat de hoogste dosis cacao polyphenolen. De flavonolen, een specifieke soort polyfenolen,  

Wat zijn cacaoflavanolen?

Flavanolen zijn één specifieke klasse van polyfenolen die in de cacaoboon overvloedig aanwezig zijn. Wanneer 200 mg van deze natuurlijke, bioactieve componenten per dag worden verbruikt, hebben ze een gunstig effect op de elasticiteit van de bloedvaten, die bijdraagt ​​tot de normale bloedsomloop in het menselijk lichaam.

Cacaoflavanolen helpen de elasticiteit van de bloedvaten te behouden, wat bijdraagt ​​aan de normale bloedstroom

Hoeveel cacaoflavanolen zijn er in Acticoa ™ -cacaopoeder en hoe is dat vergelijkbaar met het traditionele product?

Acticoa ™ -cacao bevat minimaal 7,5% cacaoflavanolen en gemiddeld 8,3%. Traditioneel cacao bevat alleen ongeveer 0,5-1,5% cacaoflavanolen

Hoe beïnvloeden cacaoflavanolen mijn gezondheid?

Cacaoflavanolen helpen de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen door de elasticiteit van de bloedvaten te handhaven, waardoor een normale bloedstroom wordt ondersteund.

Wat zijn de voordelen van goede bloedstroom?

Normale bloedstroom helpt de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen door zuurstof en voedingsstoffen door het lichaam te vervoeren, de celgroei te ondersteunen en de orgaanfunctie mogelijk te maken. De vele voordelen van een gezonde bloedsomloop omvatten cardiovasculaire gezondheid. In feite helpt de normale bloedstroom het welzijn te ondersteunen en helpt het de basis te bouwen voor een gezond leven.

Welke andere producten bevatten gezonde flavanolen (wijn, thee, druiven, enz.)? Hoe vergelijken zij met Acticoa ™?

Polyfenolen van andere oorsprong, zoals groene thee, rode wijn, enz. Hebben ook gezondheidseffecten gemeld. Echter tot nu toe hebben alleen cacaoflavanolen een gezondheidsclaim in Europa bereikt. Een bijkomend voordeel van cacaoflavanolen is dat ze bioactief blijven in verschillende voedingsapplicaties, zoals cacao-drankjes op basis van melk of chocolade.

Is er een maximale aanbevolen inname van cacao flavanolen?

Nee. Er is geen beperking op de inname van natuurlijke cacaoflavanolen. Klinische studies hebben aangetoond dat natuurlijk aanwezige flavanol overmaat worden uitgescheiden door het menselijk lichaam op een geheel natuurlijke manier.

Vergaan cacaoflavanolen hun bioactiviteit in melk?

Simpel gezegd, nee, cacaoflavanolen blijven bioactief in melk. De technische verklaring is dat cacaoflavanolen niet gelegeerd zijn, dus reageer niet met melkproteïnen. Polyfenolen die gelegeerd zijn, zoals die in groene thee, reageren met melkproteïnen, waardoor hun effect wordt geneutraliseerd. Dit geldt niet voor cacaoflavanolen, en is een van de redenen waarom de Europese Commissie het gebruik van de gezondheidsclaim voor dranken heeft goedgekeurd.

 

Meer informatie?
Bel 0528-204014

  • Gratis verzending v.a. €35,-
  • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
  • Vandaag besteld, overmorgen in huis
  • 100% Biologisch en natuurlijk
  • SKAL en EKO gecertificeerd
  • Echt vers en kwaliteit
  • Veilig online betalen
  • Eenvoudig bestellen
  • Gratis advies op maat