Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Biologische notenmixen

Al je favoriete noten bij elkaar in een mix. De beste notenmixen vind je bij Bionoot.nl. Bij Bionoot.nl bieden wij diverse biologische mixen aan. Bijvoorbeeld de Biologische Babbelmix, lekker op tafel tijdens een vriendenavond, of de Biologische Notenmix, lekker door pasta’s. Onze biologische producten zorgen ervoor dat onze noten mixen een unieke smaak hebben. Zo wordt gezond en verantwoord eten ook lekker eten.

De grootste voordelen van biologische notenmix

  • Al onze notenmixen hebben een gevarieerde, bijzondere smaak;
  • Door onze noten mix consumeer je de goede eigenschappen van meerdere soorten;
  • Onze notenmixen zijn ideaal als variatie door een maaltijd;
  • Noten zijn gezonde vleesvervangers;
  • Onze notenmix bevat biologisch vervaardigde noten en zijn goed voor mens, natuur en dier.

Wat zit er in onze noten mix

Onze noten mixen bevatten verschillende soorten noten. Noten die je kan vinden in onze noten mixen zijn onder andere: pecannoten, cashewnoten, bruine amandelen, blanke hazelnoten, macadamia’s.

Biologische notenmixen

De meeste noten groeien aan struiken of bomen en zijn onderdeel van een veel grotere vrucht. Over het algemeen groeien al deze planten en bomen voornamelijk in landen waar het grootste gedeelte van het jaar de temperatuur vrij hoog ligt. Dan is de smaak van de noten het best. Biologische noten mogen de naam biologisch niet zomaar dragen. De EKO organisatie dient producten alleen de naam biologisch toe als:

  • Het tot stand komen van de noten gebeurd met aandacht voor gezondheid van de teler, de mensen in zijn omgeving en de consument;
  • De teling van de noten de natuur in de omgeving niet beschadigd of ontwricht;
  • De teler grote zorg draagt voor alle producten, zo ook voor de notenmix.

Waarom onze notenmixen biologisch zijn

Onze biologische notenmixen mogen de naam biologisch dragen, omdat zij voldoen aan alle bovengenoemde eisen. Onze webshop Bionoot.nl en onze producten hebben de volgende certificeringen: Het certificaat van de Nederlandse toezichthouder op de betrouwbaarheid voor biologische producten Skal, het EKO-certificaat voor het verduurzamen van de biologische keten en het EU-biologisch keurmerk. Daarnaast zijn wij als online webshop met biologische producten aangesloten bij de Biowinkelvereniging. Bionoot.nl dus is dé webshop voor al je biologische noten mixen, zuidvruchten en superfoods.

Waarom de biologische notenmix kopen van Bionoot.nl

Wij van Bionoot.nl hebben een diepgewortelde passie voor ons vak. Wij zijn dagelijks bezig met het zorgvuldig selecteren van de mooiste producten. Daarin stellen wij een hoge kwaliteit en de volle smaak van producten hoog in het vaandel. De noten van onze biologische noten mixen zijn vrij van chemische bestrijdingsmiddelen. Zo kan iedereen verantwoord en bewust genieten van een gezonde noten mix.