Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Chocolade

Een erg populaire lekkernij is chocolade. Buiten dat chocolade erg lekker is, heeft het ook nog eens goede eigenschappen voor onze gezondheid. Dit komt door de antioxidanten en vitamines die in de cacao zitten. Een echt superfood dus!

De goede eigenschappen van cacao poeder.

Cacao poeder is het hoofd bestanddeel van chocolade. Net als koffie bevat cacao een groot deel cafeïne. Dit heeft dezelfde werking als je met koffie hebt. Maar er is meer. Want cacao poeder is ook in het bezit van voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft in het dagelijkse leven. Een natuurlijke toevoeging wat te vinden is in cacao poeder is tryptofaan. Dit zit van naturen in elke cacaoboon.

Welke Chocolade is beter?

Als je graag chocolade eet dan is dit nog wel eens een goede vraag. Want niet elke chocolade reep die je koopt heeft een gezonde werking. Dit komt omdat er veel suikers en andere ingrediënten worden toegevoegd. Hierdoor gaan veel goede eigenschappen verloren. Let er altijd op dat het cacao gehalte meer dan 70% bevat. Daarnaast kun je altijd kiezen voor biologische chocolade producten. Deze zijn natuurlijk en zijn de puurste in hun soort.

Het variërende assortiment van Bionoot, Chocolade in zijn puurste vorm!

We hebben op onze website een mooie selectie gemaakt van onze biologische chocolade producten. Zo hebben we lekkere noten gecombineerd met chocolade. Denk hierbij aan de heerlijke melk pindarotsjes of de pecan truffels. Ook bij ons verkrijgbaar zijn de chocolade rozijnen in alle soorten en cacao poeder. Met cacao poeder kun je zelf de heerlijkste producten maken. En blijf je gegarandeerd van de beste en puurste kwaliteit.