Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Geroosterde noten

Buiten de normale gezonde noten, hebben we bij Bionoot ook heerlijke geroosterde noten. Hoewel de noten geroosterd zijn, is al het goede dat in de noten zit niet verloren gegaan. Zo behoren ze alsnog bij de gezonde noten. Dat wil dus zeggen dat alle vitamines en mineralen gewoon aanwezig zijn. Echter, geeft het een lekkere gebrande smaak en zijn ze heerlijk te eten als snack. Kwaliteit vinden we heel belangrijk bij Bionoot en deze kwaliteit delen we dan ook graag met u. Onze noten zijn vers, biologisch en verantwoord.

Welke geroosterde noten hebben wij bij Bionoot.

We hebben tal van lekkere geroosterde noten. Erg populair zijn bijvoorbeeld de gebrande pinda´s. Andere lekkere noten die we in ons assortiment hebben zijn; Geroosterde Pecan Noten, Geroosterde Macadamia´s en geroosterde Cashewnoten.

Bestel je gebrande noten online.

Al je gebrande noten kun je online bij Bionoot kopen. We hebben ook notenmixen. Deze notenmix bevat verschillende soorten gebrande noten. Bestel ze online en wees verzekerd van een pure noot. Heb je vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Als je vandaag een superfood bestelt, heb je ze overmorgen al in huis.