Biologische linzen groen

Europees biologisch keurmerk
Op voorraad

* Vereiste velden

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat
Voedingswaarde:                
Energie 352 kcal              
Energie 1473 kj              
Eiwit 24.6 g              
Koolhydraten 52.7 g              
Suikers 2 g              
Vetten 1.06 g              
Waarvan verz 0.15 g              
Zout 0.001 g              
Vezels 10.7 g              
                   
Vitaminen:       ADH   %      
Vitmine A 0,08 mg   800 ug 10,0% van de ADH    
Vitamine B1 0,4 mg   1,1 mg 36% van de ADH    
Vitamine B2 1 mg   1,4 mg 71% van de ADH    
Vitamine B6 0 mg   1,4 mg 0% van de ADH    
Vitamine B11 0 ug   200 ug 0% van de ADH    
Vitamine B12 0 ug   2,5 ug 0% van de ADH    
Vitamine C 0 mg   80 mg 0% van de ADH    
Vitamine D 0 ug   5 ug 0% van de ADH    
                   
Mineralen:                  
Natrium 0 mg   12 mg 0% van de ADH    
Kalium 700 mg   2000 mg 35% van de ADH    
Calcium 250 mg   800 mg 31% van de ADH    
Fosfor 0 mg   700 mg 0% van de ADH    
Ijzer 0 mg   14 mg 0% van de ADH    
Magnesium 180 mg   375 mg 48% van de ADH    
Koper 0 mg   1 mg 0% van de ADH    
Zink 8 mg   10 mg 80% van de ADH    
                   
ADH Door het Voedingscentrum -Aanbevolen dagelijkse
hoeveelheid-
* Geen ADH vastgesteld in EU richtlijn 2008/100/EG  

Product informatie

Land van herkomst:   Turkije
Biologisch:   Ja

Groene linzen biologisch

Ben jij op zoek naar biologische groene linzen? Biologische groene linzen kopen doe je bij Bionoot.nl. Bij Bionoot.nl hebben we een passie voor (h)eerlijke producten van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen selecteren wij al onze producten zelf. Tijdens deze selectieronde letten we streng op de herkomst, smaak en algehele kwaliteit van het product. Door hoge eisen te stellen aan onze producten kunnen wij jou altijd garanderen dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn. De groene linzen biologisch van Bionoot.nl hebben een pure, volle smaak, vormen een verrijking voor elke maaltijd en zijn onmisbaar in de keuken van elke kookliefhebber.

De herkomst van onze biologische groene linzen

Linzen zijn al eeuwenlang een van de meest populaire peulvruchten. Ze zijn voedzaam, glutenvrij en kunnen zeer goed gebruikt worden als vleesvervanger. De vele positieve eigenschappen van deze voedzame peulvrucht zorgt ervoor dat sommige mensen ze beschouwen als een superfood, onmisbaar in een gezond dieet. De biologische groene linzen van Bionoot.nl vinden hun herkomst in Turkije. Ze worden gekweekt op biologische kwekerijen waar het welzijn van natuur, mens en dier hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat de linzenplanten groeien zonder kunstmatige groeistoffen en/of chemische bestrijdingsmiddelen. Ook na het oogsten blijven de linzen vrij van kunstmatige toevoegingen, zoals kleur-, geur en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Zo blijft de pure, natuurlijke smaak van onze groene linzen biologisch zo goed mogelijk bewaard.

Koken met groene linzen biologisch

Linzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo zijn er naast groene linzen ook bruine linzen en rode linzen verkrijgbaar. Alle linzen zijn eetbaar en te verwerken in verschillende gerechten. De biologische groene linzen worden het meest gebruikt als ingrediënt in salades en pasta’s. Naast salades en pasta passen groene linzen biologisch ook uitstekend bij diverse gerechten met gevogelte en is het een populair ingrediënt voor verschillende Mexicaanse gerechten. De relatief neutrale smaak, vergelijkbaar met de smaak van andere graansoorten, zorgt ervoor dat onze biologische groene linzen aan allerlei gerechten toe te voegen zijn. Laat jouw fantasie de vrije loop.

Waarom biologisch

De groene linzen biologisch van Bionoot.nl zijn niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook verantwoord. Onze linzen worden gekweekt op een biologische kwekerij en zijn 100% biologisch. Bij het kweken van de groene linzen biologisch worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmatige groeistoffen gebruikt. Tevens zijn onze biologische groene linzen vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en bevatten ze geen conserveringsmiddelen. Het kweken van onze biologische groene linzen is daarom op geen enkele wijze schadelijk voor de natuur, de dieren en de mensen in de omgeving van de kwekerij. Door geen gebruik te maken van allerlei kunstmatige toevoegingen blijft de pure, natuurlijke smaak van de linzen bovendien volledig bewaard. Door te kiezen voor de biologische groene linzen van Bionoot.nl kan jij onbezorgd genieten van onze heerlijke groene linzen en draag jij tegelijkertijd een steentje bij aan een beter milieu.

Biologische groene linzen kopen bij Bionoot.nl

Biologische groene linzen bestellen doe je bij Bionoot.nl. Jarenlange ervaring, een passie voor ons vak en een voorliefde voor mooie producten zorgt ervoor dat onze biologische groene linzen en al onze andere producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Wij van Bionoot.nl selecteren al onze producten zelf. Door tijdens dit selectieproces streng te letten op de herkomst, de smaak en de algehele kwaliteit van het product kunnen wij blijven garanderen dat je bij ons alleen de allerbeste producten vindt. Naast biologische groene linzen kun je onder andere bij ons terecht voor biologische chocolade, biologische geroosterde noten en biologische pitten, zaden en bessen.

Contact, informatie en advies

Op zoek naar (h)eerlijke biologische groene linzen? Biologische groene linzen bestellen doe je eenvoudig en snel op Bionoot.nl. Met een paar klikken stel je je bestelling samen. Wij van Bionoot.nl zorgen er vervolgens voor dat je het overmorgen in huis hebt. Heb je vragen over ons bedrijf, wil je meer weten over één of meerdere andere producten of ben je op zoek naar meer informatie over onze groene linzen biologisch? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat