Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Muesli's en granen

We weten allemaal dat biologische granen en muesli gezond zijn. Maar waar zijn ze zoal goed voor. Wij hebben bij Bionoot de mooiste selectie bio muesli en granen voor je. We vertellen je graag wat over hun goede eigenschappen.

Boekweitvlokken

Deze vlokken komen af van boekweit. Maar dat is vrij logisch. Ze zitten vol goede stoffen. Een glutenvrij product. Een must voor mensen met diabetes

Gerstvlokken

Een van de oudste cultuur granen die wereldwijd te vinden is. Een erg gezond graan wat licht verteerbaar is. Dit is een perfecte toevoeging als je bijvoorbeeld net buikgriep hebt gehad. Zo krijg je toch nog een heleboel goede stoffen binnen.

Basis Meusli

Bij Bionoot hebben we ook muesli. Deze basis muesli bestaat uit Gerst, speltvlokken, havervlokken, zonnebloempitten, pompoenpitten, rozijnen en gebroken lijnzaad. Een mooie rijke muesli die heerlijk is in de yoghurt. En uiteraard enorm voedzaam. Daarnaast kunt u ook de muesli gebruiken als topping op zelfgebakken brood of broodjes. Net als alle andere Zaden die we aanbieden op onze website is dit een gezonde toevoeging.

Quinoa

Quinoa is een geweldig alternatief voor rijst of couscous. Het zijn korrels net als rijst alleen fijner. 

Meer granen en muesli op Bionoot.nl

Buiten gezonde noten en gedroogd fruit hebben we bij Bionoot ook veel soorten granen en Meusli´s. Neem een kijkje op onze website waar je ook onze granen en muesli kunt bestellen. Heb je vragen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Dat is geen probleem. We helpen u met veel plezier verder. Uiteraard bent u ook welkom op de markten waar we aanwezig zijn.