Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis verzending NL vanaf € 45,-
Al meer dan 40 jaar
Skal gecertificeerdEco Keurmerk

Biologische gedroogde ananas

De gedroogde ananas uit het assortiment van Bionoot.nl is op biologische wijze geteeld en verwerkt. In ons assortiment biologische gedroogde ananas vind je gedroogde ananasstukjes en gedroogde ananasringen. Onze biologische ananasringen en biologische ananasstukjes zijn heerlijk om zo als snack te eten, maar zijn ook heel goed te verwerken in allerlei gerechten. Verwerk gedroogde ananas bijvoorbeeld eens in een salade, of maak er een heerlijke carpaccio van! Dit heerlijke, veelzijdige product bestel je snel en gemakkelijk bij Bionoot.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gedroogde ananas biologisch van Bionoot.nl

De gedroogde ananas valt in de categorie zuidvruchten. Bionoot.nl heeft een ruim assortiment gedroogde zuidvruchten en al onze zuidvruchten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Combineer de gedroogde ananasstukjes bijvoorbeeld eens met onze Biologische gedroogde mango en creëer op die manier een heerlijke, tropische snack. Wij van Bionoot.nl hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom selecteren wij met grote zorg onze producten. Door onze biologische gedroogde ananas zelf te selecteren kunnen wij jou garanderen dat je bij Bionoot.nl altijd de hoogste kwaliteit krijgt.

Biologische gedroogde ananas stukjes

Onze biologische ananasstukjes hebben een heerlijke, frisse, zoetzure smaak. Ze zijn heerlijk om te eten als snack, maar kunnen ook door allerlei maaltijden verwerkt worden. De gedroogde ananasstukjes zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt als extra toevoeging aan ontbijtgranen en kunnen door een toetje verwerkt worden. Daarnaast zijn de gedroogde biologische ananasstukjes zeer geschikt om te verwerken in een heerlijke, zomerse salade.

Biologische gedroogde ananas ringen

Ook de biologische ananasringen hebben de kenmerkende frisse, zoetzure smaak. Ze zijn, net als de gedroogde ananasstukjes, gemakkelijk te verwerken in allerlei gerechten, maar ze zijn daarnaast ook zeer geschikt om mee te bakken! De gedroogde ananasringen hebben iets weg van een bloem, en zijn daarom prachtig ter decoratie op cupcakes en taarten. Met gedroogde biologische ananasringen creëer je de meest feestelijke taarten voor elke bijzondere gelegenheid.

Gedroogde ananas voedingswaarde

gedroogde ananas kent de volgende voedingswaarden:

  Energie 295/70 KJ/kcal
  Vetten: 0.4 g/100 g
  Waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g/100 g
  Koolhydraten 15 g/100 g
  Waarvan suikers 14 g/100 g
  Eiwitten 0.8 g/100 g
  Vezels 1.5 g/100 g
  Zout 0 mg/100 g

Waarom biologisch

Wij van Bionoot.nl hechten veel waarde aan hoge kwaliteit. Daarom zijn al onze gedroogde ananas producten biologisch. Biologische producten groeien in een natuurlijke omgeving. Bij het kweken en de groei wordt rekening gehouden met het welzijn van mensen, dieren en milieu. Dat betekent dat de aanwezigheid van de kwekerij de kwaliteit van leven van de mensen in de omgeving niet naar beneden brengt, dat de aanwezige ecosystemen niet verstoord worden en dat het milieu in de omgeving niet geschaad wordt. De ananasplanten worden niet gevoed met kunstmest of bestreden met chemische bestrijdingsmiddelen en de grond waarop ze groeien wordt regelmatig gecontroleerd op vervuiling. Zo weet je zeker dat al onze biologische gedroogde ananas producten vrij zijn van allerlei schadelijke stoffen en kan jij onbezorgd genieten van een heerlijke snack. De gedroogde biologische ananas van Bionoot.nl is SKAL- en EKO-gecertificeerd en dragen het Europees-biologische keurmerk. Door biologische gedroogde ananas te kopen wordt snacken verantwoord en gezond én draag jij jouw steentje bij aan een betere wereld.

Gedroogde biologische ananas bestellen doe je bij Bionoot.nl

Biologische gedroogde ananasstukjes en -ringen bestel je bij Bionoot.nl. Wij van Bionoot.nl hebben een grote passie voor ons product en hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom selecteren wij al onze producten zelf. Tijdens deze selectie ligt de focus op de herkomst, de smaak en de kwaliteit van het product. Door al onze producten zelf te selecteren kunnen wij jou garanderen dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn. Heb je vragen over de herkomst van onze gedroogde biologische ananas, wil je meer weten over een van onze andere producten of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.