Vandaag besteld, overmorgen in huis
Gratis verzending NL vanaf € 45,-
Al meer dan 40 jaar
Skal gecertificeerdEco Keurmerk

Sparen voor korting op jouw volgende bestelling

Sinds 20 september 2023 zijn wij gestart met een spaarpuntensysteem. Ons nieuwe spaarpuntensysteem stelt geregistreerde klanten met een account in staat om te sparen voor korting op toekomstige bestellingen. Bij elke bestelling die je plaatst op onze webshop, ontvang je spaarpunten. Voor je het weet, heb je genoeg punten gespaard voor leuke kortingen op jouw favoriete Bionoot-producten!

De voordelen voor jou

Met dit spaarpuntensysteem willen we jou bedanken voor jouw keuze voor Bionoot. Bij elke online bestelling die je plaatst, ontvang je daarom automatisch spaarpunten. Deze kun je vervolgens op een later moment weer inwisselen, bij je volgende bestelling bijvoorbeeld.

Hoe werkt het spaarpuntensysteem?

  1. Spaar bij elke bestelling: Voor elke bestede 2 euro in onze webshop, verdien je 1 spaarpunt. Dus stel je voor, als je voor 40 euro aan producten koopt, verdien je al 20 punten!
  2. Wat is een punt waard?: Elke 20 spaarpunten die je verzamelt kunnen worden ingewisseld voor 1 euro korting op je volgende aankoop. Dus als je bijvoorbeeld 100 punten hebt gespaard, heb je al een korting van 5 euro verdiend voor je volgende aankoop.
  3. Punten bijhouden: Om het je gemakkelijk te maken, kun je in jouw persoonlijke account altijd zien hoeveel punten je hebt gespaard. Je kunt op elk gewenst moment inloggen om jouw punten en de bijbehorende korting die je kunt claimen te bekijken.

Op bestellingen geplaatst vóór 20 september 2023 ontvang je geen spaarpunten.

Jouw spaarpunten inwisselen

Bij je eerstvolgende bestelling kun je direct je spaarpunten gebruiken. Deze keuze vind je bij de betalingsmethoden op de checkout-pagina. Je kunt deze punten combineren met alle beschikbare betaalopties.

Het is niet mogelijk de spaarpunten om te zetten naar contant geld. Ze zijn uitsluitend te gebruiken voor aankopen in onze webwinkel. Je kunt de spaarpunten alleen aftrekken van het producttotaal, niet van de verzendkosten.