Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Biologische superfoods

We hebben diverse populaire biologische superfoods in ons assortiment. Gun je lichaam het beste met de superfood van Bionoot. Ontdek ons brede assortiment van uiststekende kwaliteit, biologisch en heerlijk van smaak!

Wat zijn superfoods?

Een term die meer en meer voorbij komt, maar wat is superfood nu eigenlijk? Met superfoods worden voedingsmiddelen bedoeld die een bovenmatig hoeveelheid voedingsstoffen bevatten, voedingsstoffen die alsmaar minder in ons 'normale' voeding aanwezig zijn. Om aangemerkt te kunnen worden als superfood dient het voedingsmiddel minimaal twaalf eigenschappen te bezitten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. De meeste (gezonde) voedingsmiddelen bezitten slechts twee of drie van deze eigenschappen. Enkele van deze eigenschappen zijn bijvoorbeeld een verhoogde waarde aan aminozuren of anti-oxidanten. Maar ook een verhoogde waarde aan eiwitten of vitamine C zijn enkele voorbeelden van deze eigenschappen. Dankzij deze eigenschappen zijn superfoods een enorm goed voor je gezondheid vitaliteit.

Populaire superfoods te bestellen bij Bionoot.nl:

Biologische superfoods van Bionoot

Veel etenswaren die in de supermarkten worden aangeboden chemisch bewerkt. Smaakversterkers, kleur- en zoetstoffen, e-nummers en conserveringsmiddelen zijn enkele middelen die fabrikanten gebruiken in de producten. biologische noten en superfoods van Bionoot bevatten al deze slechte stoffen niet.

Bionoot selecteert al zijn producten uiterst zorgvuldig. Ruim 90% van onze producten zijn biologisch gecertificeerd. Voor de overige producten maken wij een bewuste keuze waarbij wij altijd voor de beste kwaliteit en smaak gaan. Wanneer je bij ons biologische superfoods wil kopen ben je verzekerd van een verantwoorde en bewuste aankoop.

Superfoods kopen bij Bionoot

Je superfood bestellen doe je gemakkelijk en snel op onze website. Bionoot heeft jarenlange ervaring op het gebied van superfoods en brengt deze alle jaren op een verantwoorde wijze aan de man. Altijd met kwaliteit hoog in het vaandel en naast het superfood assortiment ook een ruim aanbod aan noten en gedroogd fruit. Naast online je superfood bestellen kun je ook terecht op onze marktkraam op de markten in Groningen en Leeuwarden om superfood te kopen.

Raw superfood, Rauw en onbewerkt

Raw superfood is rauw en onbewerkt voedsel welke niet verhit is geweest boven een temperatuur van 40 °C. Hierdoor blijft de smaak behouden en blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden. Ook ben je sneller verzadigd en zorgt deze rauwe afwisselende plantaardige voeding dat je juiste bouwstoffen binnen krijgt. Bij Bionoot vind uw een uitgebreid assortiment raw superfoods, biologische noten, rauwe noten, zuidvruchten en veel meer voor een gezond voedingspatroon.

Makkelijk en gezond

Superfoods bezitten een hoog niveau van interne vitaliteit omdat ze verbouwd worden zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Behalve dat ze goed zijn voor jouw lichaam zijn ze tevens erg goed voor de aarde, dit omdat het verbouwen van superfoods de biologische landbouw stimuleert. Onderzoek wijst uit dat rauw, biologisch voedsel rijker is aan vitaminen, mineralen, (co-) enzymen en proteïnen. Superfoods zijn makkelijk in je dieet te verwerken in de vorm van smoothies en raw snacks. Dat is niet alleen heel erg lekker maar geeft je lichaam alles wat het nodig heeft.