Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Biologische gedroogde zuidvruchten

De zuidvruchten die Bionoot in het assortiment heeft zijn biologisch geteeld en verwerkt. Dat maakt onze zuidvruchten gezond en lekker! In ons assortiment gedroogde zuidvruchten, vind je onder andere biologische abrikozen, biologische dadels en biologische bessen. Heerlijk om deze gedroogde vruchten te verwerken in andere gerechten, maar ook zo uit het vuistje een lekkere snack. Dit verantwoorde tussendoortje koop je bij Bionoot eenvoudig en snel.

Biologisch gedroogd fruit: gezond en lekker!

De producten van Bionoot zijn 100% natuurlijk, van de hoogste kwaliteit en echte smaak. Ook ons assortiment gedroogde zuidvruchten is heerlijk, vers en puur. Bij het kweken van onze producten houden we rekening met het welzijn van mens, milieu en dier. De producten worden niet bespoten met chemische middelen en ook kunstmest wordt niet gebruikt. Dit alles om de pure smaak van de zuidvruchten te behouden.

Voedingswaarde gedroogde vruchten

Bionoot biedt biologisch gedroogd fruit uit de hele wereld aan. De gedroogde zuidvruchten hebben een hogere voedingswaarde dan vers fruit, het vocht is er immers uit verdampt. De gedroogde vruchten zijn daarom kleiner en droger dan het verse fruit. De smaak wordt versterkt. Gedroogde zuidvruchten zijn dan ook erg lekker. Daarnaast zijn deze vruchten rijk aan antioxidanten, vezels, vitamines, mineralen en koolhydraten. Het biologisch gedroogd fruit bevat geen vetten. Daarom zijn deze vruchten een gezond en verantwoord tussendoortje.

Ruim assortiment gedroogde zuidvruchten

Bionoot heeft een uitgebreid assortiment gedroogd fruit. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld biologische abrikozen, biologische banaanpartjes en bananen chips, biologische medjoul dadels en rozijnen. Onze gedroogde vruchten bevatten geen toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het is dus puur natuur en puur genieten van ons gedroogd fruit!

Gedroogd fruit is uitstekend te verwerken in gerechten. Zo zijn ze heerlijk in de yoghurt of muesli. Het geeft net dat beetje extra aan je ontbijt. Maar ook zijn de gedroogde vruchten prima toepasbaar in brood. Een heerlijk vruchtenbrood met biologische gedroogde zuidvruchten is dan ook een feest op tafel.

Gedroogde Abrikozen

Als je voor biologisch gedroogde abrikozen kiest, kies dan voor ongezwavelde gedroogde abrikozen. Vaak worden de abrikozen gezwaveld om bacteriën tegen te gaan. Een ongezwavelde abrikoos is een puur natuur abrikoos. Ze bevatten veel Kalium en vezels.

Gedroogde ananas ringen

De ananas kennen we allemaal. Erg lekker en ontzettend gezond omdat de ananas een heleboel goede ingrediënten heeft. Zo zitten er naast calcium en kalium ook andere mineralen en vitaminen in, zoals magnesium, koper, ijzer, zink en fosfor. Je kunt de ananas ringen gebruiken in yoghurt maar ook gewoon als snack tussendoor.

Biologische gedroogde vruchten kopen

Bij Bionoot kun je heerlijke gedroogde zuidvruchten kopen. Ons uitgebreide assortiment biedt verschillende soorten gedroogd fruit, wat lekker en gezond is. Ook biologische gedroogd fruit kopen? Bestel dan eenvoudig en snel in onze webshop.