Biologische sultana rozijnen

Europees biologisch keurmerk
Op voorraad

* Vereiste velden

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat

Voedingswaarde per 100gr


Energie 291 kcal              
Energie 1219 kj              
Eiwit 2.5 g              
Koolhydraten 66.5 g              
Suikers 64 g              
Vetten 0.1 g              
Vezels 5.4 g              
Zout 20 mg              
             
             
                   
VITAMINEN       ADH   %      
Vitmine A mg   ug 0% van de ADH    
Vitamine B1 0,12 mg   1,1 mg 10% van de ADH    
Vitamine B2 0,05 mg   1,4 mg 13% van de ADH    
Vitamine B6 0,11 mg   1,4 mg 4% van de ADH    
Vitamine B11 7 ug   200 ug 3.5% van de ADH    
Vitamine B12 0 ug   2,5 ug 0% van de ADH    
Vitamine C 1 mg   80 mg 1.5% van de ADH    
Vitamine D 0 ug   5 ug 0% van de ADH    
                   
MINERALEN                  
Natrium 20 mg   12 mg 166% van de ADH    
Kalium 800 mg   2000 mg 40% van de ADH    
Calcium 30 mg   800 mg 4% van de ADH    
Fosfor 110 mg   700 mg 16% van de ADH    
Ijzer 0.3 mg   14 mg 2.1% van de ADH    
Magnesium 40 mg   375 mg 11% van de ADH    
Koper 0,10 mg   1 mg 10% van de ADH    
Zink 0.10 mg   10 mg 10% van de ADH    
                   
ADH Door het Voedingscentrum -Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid-
* Geen ADH vastgesteld in EU richtlijn 2008/100/EG  

 

Ingredienten *= van biologische oorsprong

Sultana*
Zonnebloemolie*

Product informatie

Land van herkomst:   Turkije
Biologisch:   Ja

Ongezwavelde biologische sultana rozijnen

Ben jij op zoek naar ongezwavelde biologische sultana rozijnen? Dan ben je bij Bionoot.nl aan het juiste adres. De biologische sultana rozijnen van Bionoot.nl voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn 100% biologisch. Dat betekent dat er geen kunstmatige zoet- en smaakstoffen aan het product zijn toegevoegd en dat het basisproduct, sultana druiven, zonder behulp van groei stimulerende middelen en chemische bestrijdingsmiddelen is gegroeid. De grote veelzijdigheid van de zoete biologische sultana rozijnen maken het een onmisbaar ingrediënt in elke keuken.

Waarom biologische ongezwavelde sultana rozijnen kopen

Door te kiezen voor ongezwavelde biologische sultana rozijnen, kies je voor het welzijn van het milieu. Het zwavelen van gedroogde vruchten verlengt de houdbaarheid van het product maar is nadelig voor de smaak. De biologische sultana rozijnen van Bionoot.nl worden na het drogen niet gezwaveld, waardoor het een natuurlijk product blijft, de natuur in de omgeving geen schade oploopt en de pure smaak behouden blijft. Met ongezwavelde biologische sultana rozijnen van Bionoot.nl kies je heel bewust voor een puur en natuurlijk product met een natuurlijke smaak en kleur, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen. In onze webwinkel vindt je niet alleen biologische ongezwavelde sultana rozijnen, je kunt ook bij ons terecht voor ongezwavelde flame rozijnen.

Waarom biologisch

Door te kiezen voor biologische sultana rozijnen draag jij een steentje bij aan een beter milieu. Bij het kweken en verwerken van dit heerlijke product werd de leefomgeving van de kwekerij niet geschaad. Daarnaast is er geen gebruik gemaakt van groei stimulerende middelen en chemische bestrijdingsmiddelen, waardoor dit product ook niet schadelijk is voor jouw gezondheid. Biologische ongezwavelde sultana rozijnen kopen bij Bionoot.nl zorgt ervoor dat zowel jouw gezondheid als het milieu in bescherming worden genomen.

De herkomst van ongezwavelde biologische sultana rozijnen

Bionoot.nl hecht veel waarde aan mooie, eerlijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarom worden alle producten in ons assortiment door ons zelf geselecteerd. Tijdens het selectieproces staan herkomst, smaak en kwaliteit centraal. Zo kunnen wij onze klanten blijven garanderen dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn. Het basisproduct van ongezwavelde biologische sultana rozijnen is de sultana druif. Sultana druiven zijn pitloze witte druiven die afkomstig zijn uit Turkije en Griekenland. De sultana druiven die wij gebruiken voor onze biologische sultana rozijnen komen uitsluitend uit Turkije en worden 100% biologisch gekweekt. Op de druivenkwekerij wordt geen gebruik gemaakt van groei stimulerende middelen en chemische bestrijdingsmiddelen én de aanwezigheid van de kwekerij is in geen enkel opzicht schadelijk voor de dieren, de mensen en het milieu in de omgeving. Door de controle op alle regels hoog te houden kunnen wij jou garanderen dat de biologische ongezwavelde sultana rozijnen van Bionoot.nl 100% biologisch en van hoge kwaliteit zijn.

Een veelzijdig product

Biologische sultana rozijnen zijn zeer veelzijdig en onmisbaar in elke keuken. Ze kunnen elk gerecht een bijzondere twist geven en veranderen zelfs de meest eenvoudige gerechten in een ware smaaksensatie. De biologische sultana rozijnen ongezwaveld van Bionoot.nl kunnen uitstekend verwerkt worden in allerlei soorten gerechten. Van ontbijtgerechten tot uitgebreide dinergerechten en van koekjes tot taarten, de biologische sultana rozijnen geven elk gerecht een bijzonder tintje. Maak bijvoorbeeld eens een bijzondere ontbijtmix door de sultana rozijnen biologisch te combineren met andere gedroogde zuidvruchten en deze door de yoghurt heen te doen. Biologische sultana rozijnen van Bionoot.nl zijn niet alleen zeer geschikt als ingrediënt, ze kunnen ook uitstekend uit de hand gegeten worden. De volle, zoete smaak maakt de biologische sultana rozijnen een populair tussendoortje waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. Door te snacken met biologische sultana rozijnen wordt snacken verantwoord, gezond en lekker.

Biologische sultana rozijnen ongezwaveld bestellen

Ongezwavelde biologische sultana rozijnen bestellen doe je bij Bionoot.nl. Vanuit jarenlange ervaring en een oprechte passie voor ons vak kunnen wij jou garanderen dat onze ongezwavelde biologische sultana rozijnen van de hoogste kwaliteit zijn. Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Allergenen informatie

Kan sporen van gluten, noten en pinda's bevatten.

Bewaren

Koel en droog bewaren. Om uitdrogen te voorkomen in een gesloten verpakking bewaren

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat