Biologische linzen rood

Europees biologisch keurmerk
Op voorraad

* Vereiste velden

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat
Voedingswaarde:                
Energie 358 kcal              
Energie 1498 kj              
Eiwit 23.91 g              
Koolhydraten 52.3 g              
Suikers 4.7 g              
Vetten 2.17 g              
Waarvan verz 0.38 g              
Vezels 10.8 g              
             
                   
Vitaminen:       ADH   %      
Vitmine A 0,08 mg   800 ug 10,0% van de ADH    
Vitamine B1 0,4 mg   1,1 mg 36% van de ADH    
Vitamine B2 1 mg   1,4 mg 71% van de ADH    
Vitamine B6 0 mg   1,4 mg 0% van de ADH    
Vitamine B11 0 ug   200 ug 0% van de ADH    
Vitamine B12 0 ug   2,5 ug 0% van de ADH    
Vitamine C 0 mg   80 mg 0% van de ADH    
Vitamine D 0 ug   5 ug 0% van de ADH    
                   
Mineralen:                  
Natrium 0 mg   12 mg 0% van de ADH    
Kalium 700 mg   2000 mg 35% van de ADH    
Calcium 250 mg   800 mg 31% van de ADH    
Fosfor 0 mg   700 mg 0% van de ADH    
Ijzer 0 mg   14 mg 0% van de ADH    
Magnesium 180 mg   375 mg 48% van de ADH    
Koper 0 mg   1 mg 0% van de ADH    
Zink 8 mg   10 mg 80% van de ADH    
                   
ADH Door het Voedingscentrum -Aanbevolen dagelijkse
hoeveelheid-
* Geen ADH vastgesteld in EU richtlijn 2008/100/EG  

Product informatie

Land van herkomst:   Turkije
Biologisch:   Ja

Rode linzen biologisch

Ben jij op zoek naar biologische rode linzen van hoge kwaliteit? De rode linzen biologisch van Bionoot.nl hebben een volle, natuurlijke smaak, een betrouwbare herkomst en een fijne structuur. Ze zijn biologisch gecertificeerd, vrij van conserveringsmiddelen en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Biologische rode linzen zijn een veelzijdig product. Ze hebben een milde, relatief neutrale smaak en zijn daarom goed te combineren met allerlei verschillende gerechten. Van pittige chili en curries tot soepen en pasta’s, de rode linzen biologisch van Bionoot.nl zijn een heerlijke toevoeging voor allerlei gerechten en onmisbaar in de keuken van elke kookliefhebber.

De herkomst van onze biologische rode linzen

Linzen zijn eeuwenoude peulvruchten en vallen daarom technisch gezien onder de graangewassen. Sommige mensen gebruiken linzen dan ook om brood mee te bakken. Naast rode linzen bestaan er ook bruine en groene linzen. Linzen zijn zeer voedzaam en worden door sommige mensen zelfs onder de superfoods geschaard. Ze zijn bovendien glutenvrij en vormen een uitstekende vleesvervanger. De biologische rode linzen van Bionoot.nl vinden hun herkomst in Turkije. Daar worden ze gekweekt op biologische kwekerijen waar het welzijn van natuur, mens en dier centraal staan. Daarom wordt er bij de kweek van onze rode linzen biologisch geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. Door de kweek van de biologische rode linzen volledig natuurlijk te laten verlopen, ondervinden de natuur, de dieren en de mensen in de omgeving van de kwekerij op geen enkele wijze schade aan de aanwezigheid ervan. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat de natuur gespaard blijft.

Koken met rode linzen biologisch

De rode linzen biologisch van Bionoot.nl zijn een veelzijdig product. Zo kun je linzen gebruiken als vervanger van andere graansoorten en kan je er onder andere een linzenbrood mee bakken. De milde, relatief neutrale smaakt zorgt ervoor dat biologische rode linzen zowel in zoete als hartige gerechten verwerkt kunnen worden, alhoewel de meeste mensen er toch voor kiezen om ze te verwerken in een hartig gerecht. Het meest bekende linzengerecht is linzensoep, maar rode linzen biologisch zijn ook uitstekend te verwerken in minder voor-de-hand-liggende gerechten, zoals spaghetti bolognese of een maaltijdsalade. De mogelijkheden van biologische rode linzen zijn eindeloos, dus laat je fantasie de vrije loop.

Waarom biologisch

Ben jij op zoek naar rode linzen met een volle smaak en wil jij optimaal genieten van alle voordelen die linzen te bieden hebben? Dan zijn de biologische rode linzen van Bionoot.nl de beste keuze. Omdat er bij de kweek van onze biologische rode linzen geen kunstmatige groeistoffen en chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan de rode linzen worden toegevoegd blijven natuur, mens en dier gespaard en kan jij genieten van rode linzen in hun meest pure vorm. Door te kiezen voor de biologische rode linzen van Bionoot.nl kan jij onbezorgd genieten en draag je eenvoudig een steentje bij aan een betere wereld.

Biologische rode linzen kopen bij Bionoot.nl

Biologische rode linzen bestellen doe je bij Bionoot.nl. Wij van Bionoot.nl hebben jarenlange ervaring en een grote passie voor mooie producten van hoge kwaliteit. Om de hoge kwaliteit in onze webshop te kunnen blijven garanderen, selecteren wij al onze producten zelf en is de controle op onze producten zeer streng. Tijdens het selectieproces letten streng gekeken naar de herkomst, de smaak en de algehele kwaliteit van de producten. Zo kunnen wij garanderen dat onze biologische rode linzen van de hoogste kwaliteit zijn. Bionoot.nl heeft een groot assortiment biologische producten en is van alle markten thuis. Naast biologische rode linzen vind je in ons assortiment onder andere gedroogde zuidvruchten, diverse superfoods en zelfs hennep thee. Voor al jouw biologische producten ben je bij ons aan het juiste adres.

Contact, informatie en advies

Wil jij biologische rode linzen kopen? Dan ben je bij Bionoot.nl aan het juiste adres. De rode linzen biologisch van Bionoot.nl hebben een volle smaak en zijn van hoge kwaliteit. Ze vormen een verrijking voor elke maaltijd en zijn onmisbaar in de keuken van elke liefhebber van goed eten. Heb je vragen over onze biologische rode linzen of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat