Biologische kokosmeel

Europees biologisch keurmerk
Op voorraad

* Vereiste velden

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat

Voedingswaarde Biologisch kokosmeel:

Energie 1495/361 KJ/kcal
Vetten: 15.4 g/100 g
Waarvan verzadigd  14.5 g/100 g
Koolhydraten 16.8 g/100 g
Waarvan suikers 14.2 g/100 g
Eiwitten 20.9 g/100 g
Vezels 37.9 g/100 g
Zout 0 g/100 g

Product informatie

Land van herkomst:   Finland
Biologisch:   Ja

Biologisch kokosmeel

Het biologische kokosmeel van Bionoot.nl is 100% biologisch. Al onze meel en bloem producten zijn puur natuur. Wij van Bionoot.nl hechten veel waarde aan natuurlijke producten met een pure smaak. Daarom worden er geen kunstmatige zoetstoffen en suikers aan onze producten toegevoegd. Biologisch kokosmeel van Bionoot.nl is een veelzijdig product van hoge kwaliteit. Zo kan biologisch kokosmeel uitstekend gebruikt worden als vervanger van andere meelsoorten. Daarnaast is biologisch kokosmeel een prima bindmiddel. Wil jij ook de mogelijkheden en de veelzijdigheid van kokosmeel ontdekken? Bestel dan jouw biologische kokosmeel eenvoudig en snel op Bionoot.nl.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord: biologisch kokosmeel

Het biologische kokosmeel van Bionoot.nl wordt gemaakt van het vruchtvlees van biologische kokosnoten. De kokosnoten die wij gebruiken voor ons biologische kokosmeel zijn afkomstig uit Mozambique. De kokosnoten groeien in één van de armste regio’s ter wereld. In deze regio is geen markt. De meeste mensen in de omgeving hebben geen inkomen. Bionoot.nl biedt de eigenaren van de fruitbomen een eerlijke prijs voor hun fruit. Wij oogsten ze zelf, op professionele wijze. Omdat wij de eigenaren van de bomen een eerlijke prijs betalen voor hun producten, zijn de eigenaren in staat om ook elders eten te kopen. Hierdoor wordt de economie in de regio gestimuleerd.

Kokosmeel biologisch: hoge kwaliteitseisen zorgen voor een (h)eerlijk product

Kokosmeel wordt gemaakt van gedroogd kokosvlees. Kokosmeel is niet hetzelfde als kokosrasp. Kokosrasp wordt namelijk gemaakt uit vers kokosvlees. De controle op onze producten is hoog. Voordat wij het fruit van de eigenaar kopen, controleren we streng of er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. De producten worden ook tijdens het productieproces minimaal vier keer gecontroleerd op kwaliteit. Door hoge eisen aan de kwaliteit te stellen zijn de kokosnoten die gebruikt worden om biologisch kokosmeel mee te maken, organisch gecertificeerd. Het bedrijf in Mozambique voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Zo wordt het fruit altijd bewaard in een ruimte met een temperatuur tussen de 4°C en 14°C. Deze temperatuur zorgt ervoor dat de smaak, structuur en kleur van de kokosnoten goed bewaard blijft. Zo kunnen wij jou garanderen dat ons biologische kokosmeel van hoge kwaliteit is.

Verantwoord en biologisch voor een lage prijs

Biologisch kokosmeel kopen doe je bij Bionoot.nl. Bij Bionoot.nl vindt je biologisch kokosmeel voor de laagste prijs van Nederland. Omdat wij hoge eisen stellen aan ons biologische kokosmeel is de smaak puur en natuurlijk. Ons biologische kokosmeel is organisch. Het hele proces, van de groei van de kokosnoot tot het tot stand komen van het biologische kokosmeel, is vrij van chemicaliën en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Als jij jouw biologische kokosmeel bij BIonoot.nl bestelt, stimuleer je bovendien de economie en steun je de bevolking in één van de armste regio’s ter wereld. Wil je meer weten over ons biologische kokosmeel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Biologisch kokosmeel kopen doe je bij Bionoot.nl.

Eigenschappen biologisch kokosmeel

Biologisch kokosmeel is geheel glutenvrij en een zeer veelzijdig product. Het kan bijvoorbeeld prima worden gebruikt als vervanger van andere meelsoorten. Houdt er wel rekening mee dat kokosmeel meer vocht en eieren behoeft dan andere meelsoorten, om te voorkomen dat het droog wordt. Baksels met kokosmeel hebben over het algemeen een zachte smaak en een korrelige structuur. Kokosmeel biologisch kan uitstekend gebruikt worden in zowel zoete als hartige gerechten. Daarnaast is kokosmeel biologisch een heerlijk ingrediënt in desserts en gebak. Benieuwd naar andere vervangers van meelsoorten? Ons assortiment biologisch meel en bloem bevat onder andere biologisch amandelmeel. Amandelmeel is een uitstekende vervanger van andere meelsoorten.

Biologisch kokosmeel online bestellen

Biologisch kokosmeel bestellen doe je eenvoudig en snel op Bionoot.nl. Ons kokosmeel biologisch combineert het beste van drie werelden: een hoge kwaliteit, een verantwoord product en een lage prijs. Het biologische kokosmeel van Bionoot.nl heeft de laagste prijs van Nederland. Heb je vragen over dit product of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Meer informatie?
Bel 0528-204014

 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Al meer dan 40 jaar biologische ervaring
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • 100% Biologisch en natuurlijk
 • SKAL en EKO gecertificeerd
 • Echt vers en kwaliteit
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat