Vandaag besteld, overmorgen in huis
Gratis verzending NL vanaf € 45,-
Al meer dan 40 jaar
Skal gecertificeerdEco Keurmerk

Ons verhaal

Wanneer je op zoek bent naar heerlijk verse biologische noten, is Bionoot jouw noten webshop. Bionoot selecteert de beste en meest natuurlijke noten, zuidvruchten, zaden en pitten. Onze producten zijn lekker, vers en puur. En achter al onze producten zit een verhaal. Daarnaast is ruim 90% van onze producten biologisch gecertificeerd en voor de overige 10% maken we een bewuste keuze. Bionoot is dan ook lekker natuurlijk met producten van de hoogste kwaliteit, een goede herkomst en een echte smaak.

Biologische certificeringen

Bionoot is Skal gecertificeerd. Skal Biocontrole is een onafhankelijke organisatie die toezicht houdt op de biologische keten in Nederland. Ze zien er op toe dat het biologische product voldoet aan de biologische EU-eisen, de Nederlandse wetten en de regelementen en grondslagen van Skal. Met dit keurmerk mag Bionoot zich dan ook een biologische noten webshop noemen.
Een ander keurmerk waar wij als Bionoot trots op zijn, is het EKO-keurmerk. Met dit EKO-keurmerk laten wij zien, dat we méér willen doen dan de Europese wetgeving voor biologische productie voorschrijft. Gezondheid, ecologie, eerlijk en zorg staan bij ons centraal als het gaat om onze biologische producten.
Daarnaast is Bionoot aangesloten bij de Biowinkelvereniging. Het doel van deze vereniging is de biologische winkelbranche in het algemeen te stimuleren. Daarnaast staat het vergroten van de kwaliteit en de toegevoegde waarde van de biologische branche en producten centraal.

Skal Bio Controle

EKO

Bio winkel vereniging

Biologische noten webshop

Bij Bionoot kun je verschillende noten kopen. De biologische rauwe noten zijn onbewerkt en daarom heerlijk puur van smaak. Aan deze noten worden dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd. De noten uit onze webshop zijn heerlijk vers en worden zorgvuldig geselecteerd. Bestel jij deze biologische noten, dan ontvang je ze in een papieren zak. Niet alleen blijven ze in deze zak lekker vers, het is ook beter voor het milieu.
Naast de rauwe, pure biologische noten, hebben we ook biologische geroosterde noten voor u geselecteerd. Door het roosteren krijgen de noten een heerlijke gebrande smaak en dat geeft de noot net even wat extra’s. Het roosteren van de noten wordt gedaan in een hete lucht oven. We voegen hierbij geen olie of smaakstoffen toe, dus de noten zijn bijna net zo gezond als de rauwe variant.

Bionoot, de beste biologische producten

Dat bij Bionoot het welzijn van mens, dier en milieu erg belangrijk is, is natuurlijk niet vreemd. Door de grond waarop de biologische producten verbouwd worden niet te bespuiten met chemische middelen of te voorzien van kunstmest, zorgt ervoor dat het milieu intact blijft. De noten die je bij ons koopt zijn dan ook niet alleen gezond voor jou, maar ook gezond voor het milieu. Naast noten en biologisch gedroogd fruit, vind je bij ons ook pitten & zaden, meel & bloem, muesli's & granen, chocolade en superfood. Voor al deze producten geldt dat ze de biologische certificering dragen of, indien ze niet biologisch gecertificeerd zijn, ze met zorg door onze eigen mensen zijn geselecteerd. Wij verkopen dan ook enkel producten met een goede herkomst. Hierop worden ze streng gecontroleerd en enkel de producten die ons selectieproces doorstaan voegen wij toe aan ons assortiment. Zo kunt u altijd genieten van verse producten met een goed verhaal.