Biologische noten kopen bij Bionoot.nl

Biologische noten kopen doe je bij Bionoot!

Op zoek naar heerlijke, gezonde en 100% biologische noten of een notenmix? Bij Bionoot vind je de beste biologische noten, superfoods, notenmixen, zuidvruchten, pitten en zaden. Ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd, wij kiezen altijd voor de hoogste kwaliteit en échte smaak. Onze producten zijn heerlijk, vers en puur. Ben je van plan om onze heerlijke gezonde noten te kopen? Dan ben je verzekerd van kwaliteit en maak je een bewuste en verantwoorde keuze!

 

Waarom kiezen voor biologische noten?

Bij het kweken en verwerken van biologische noten wordt rekening gehouden met het welzijn van mensen, dieren en het milieu. Zo zijn de noten die je bij ons kunt kopen niet bespoten met chemische middelen en de grond waarin de bomen groeien wordt regelmatig gecontroleerd op vervuiling. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest of bestrijdingsmiddelen die slecht zijn voor andere planten, dieren of het milieu. Op deze manier zijn de noten niet alleen gezond voor jou, maar ook voor het milieu!

Verantwoord gezonde, biologische noten of een notenmix kopen bij Bionoot

Ga je biologische noten of een notenmix kopen bij Bionoot, dan ben je verzekerd van een bewuste en verantwoorde keuze! Ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit. Ruim 90% van onze producten zijn biologisch gecertificeerd en voor de overige producten maken wij een bewuste keuze. Hierbij kiezen wij altijd voor de hoogste kwaliteit en echte smaak. Ook is het belangrijk om je noten te bestellen bij een vertrouwde leverancier, zeker als het gaat om verse producten. Bionoot heeft jarenlange ervaring als het gaat om verse voedingswaren. Daarbij zijn wij ook een echte notenspecialist en kunnen wij je alles vertellen over verantwoord gebruik van gezonde noten.

Met één handje gezonde noten per dag ben je al verantwoord en gezond bezig voor jezelf én voor het milieu.

Gezonde noten kopen bij Bionoot

Welke noten zijn gezond?

Eigenlijk zijn alle noten en mixen die je bij ons kunt kopen gezond. De biologische noten uit onze webshop zitten vol met eiwitten, vitamines en mineralen, gezonde vetten en antioxidanten en zijn daarom goede vleesvervangers. Iedere noot heeft zijn eigen positieve eigenschappen en daarom is het verstandig om hiermee te variëren en te combineren. In ons assortiment vind je onder andere de volgende noten:

Daarnaast verkopen we bij Bionoot de heerlijkste gedroogde zuidvruchten. Deze zijn biologisch geteeld en verwerkt en dat maakt de zuidvruchten gezond en lekker. Een greep uit ons assortiment:

Bij Bionoot vind je ook heerlijke pitten, zaden en bessen. Deze kennen het biologische certificaat en worden zonder smaak-, kleur- en geurstoffen geteeld en geoogst. Je koopt bij ons bijvoorbeeld:

Op zoek naar overige producten? Deze vind je terug in de categorie Diversen. Denk bijvoorbeeld aan:

Meer berichten