Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Biologische pecannoten

Bij Bionoot kun je de biologische pecannoten kopen. De pecannoot is niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Ze bevatten een hoge dosis vitamine A, B en E en mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, koper, fosfor, foliumzuur en mangaan. Bij het kweken en verwerken van onze pecannoten wordt rekening gehouden met het welzijn van mensen, dieren en milieu. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en wordt de grond waar de bomen verbouwd worden regelmatig gecontroleerd op vervuiling. Dat maakt onze biologische pecannoten gezond voor jou en voor het milieu!

Pecannoten gezond en lekker

De pecannoot staat erg hoog genoteerd in de lijst met gezondste noten. De noot zit dan ook boordevol onverzadigde vetten, vitaminen en mineralen. De pecannoot is een vrij vette noot, maar het gaat hier om onverzadigde vetten, die omgezet worden als energieopslag en gebruikt worden als bouwstof voor onze cellen. De natuurlijke, onbewerkte noten zijn erg lekker en gezond als tussendoortje.

Pecannoten eten

Pecannoten zijn gezond en lekker. Ze lijken qua uiterlijk op de walnoten, maar zijn zoeter van smaak. Pecannoten kun je ook in allerlei gerechten verwerken. Bijvoorbeeld in taart of in je ontbijt, maar ook gecombineerd met kaas of andere noten smaakt de pecannoot erg lekker! Je kunt de pecannoten rauw eten, maar ook in geroosterde vorm zijn de noten erg lekker.

De geschiedenis van de pecannoot

De pecannoot vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexico. Daar maakte de noot een belangrijk deel uit van de voeding van de indianen. Zij aten het als voedzame snack, niet zo vreemd als je je bedenkt dat de pecannoot een hoge dosis aan vitaminen en mineralen bevat.

Waarom Biologische pecannoten eten?

  • Omdat pecannoten boordevol vitaminen zitten
  • Omdat de pecannoten van Bionoot puur en verantwoord zijn
  • Omdat de pecannoot een lekker tussendoortje is
  • Omdat pecannoten ook goed zijn te verwerken in allerlei gerechten
  • Omdat de biologische pecannoten van Bionoot gezond voor jou en milieu zijn!

Biologische pecannoten kopen doe je bij Bionoot

De biologische pecannoten van Bionoot zijn vers en van topkwaliteit. Biologische pecannoten kopen doe je dan ook bij Bionoot.nl. Onze biologische noten zijn puur van smaak en gezond voor jou en het milieu! Daarnaast zijn de biologische pecannoten ook nog eens gunstig van prijs. Een gezonde snack voor een gezonde prijs!