Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Biologische rauwe noten - ongebrande noten

Bij Bionoot hebben we een ruim assortiment aan biologische ongebrande rauwe noten. Maar wat zijn rauwe noten precies? Onder rauwe noten verstaan we de noten die niet gebrand of bewerkt zijn. Aan rauwe noten worden namelijk geen geur-, kleur of smaakstoffen toegevoegd en zijn puur en biologisch.

Welke rauwe ongebrande noten zijn gezond voor je.

Elke noot is gezond zolang deze rauw - niet gebrand of biologisch is. Daarnaast is het belangrijk dat je de noten met mate eet. Te weinig is niet goed, maar teveel ook niet. Bij Bionoot hebben we een ruim assortiment aan noten en we kunnen wel stellen dat deze superfood een enorme bijdrage levert aan het welzijn van je lichaam. 

Bionoot, de bron voor de lekkerste biologische noten!

Bij Bionoot zijn we bewust van de goede werking van de noten op het lichaam. We hebben tal van ongebrande en rauwe noten in ons assortiment. Net als biologische noten. De noten die je in de winkel koopt zijn vaak niet zo goed als dat ze lijken. Deze zijn bewerkt met geur en smaakstoffen en daarmee gaat de kwaliteit van de noten achteruit. Bestel ze eenvoudig online bij Bionoot en gun je lichaam net dat beetje extra aan energie en voedingsstoffen. Want bij Bionoot.nl ben je verzekerd van goede kwaliteit noten.