Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen je graag verder.
EKO keurmerk

Geroosterde noten

Wil jij online biologische geroosterde noten bestellen? Bij Bionoot kun je op een gezonde manier genieten van biologische geroosterde noten met een heerlijke bite. Je kunt bij Bionoot altijd uitgaan van hoge kwaliteit noten met een lekkere, gebrande smaak. Vers, biologisch en verantwoord, dat zijn de geroosterde biologische noten van Bionoot!

Biologische geroosterde noten: dit zijn de voordelen

Misschien vraag jij je af: waarom zou ik kiezen voor biologische noten? Noten met een biologisch keurmerk, bijvoorbeeld onze biologische geroosterde noten, zijn de meest pure noten die je kunt vinden. Bij het verwerken van onze noten wordt rekening gehouden met mens, dier en milieu. Daarnaast wordt er ook niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen als kunstmest. Zo kun jij genieten van de meeste pure noten, en kennen de boeren van het biologische traject waaraan wordt gewerkt betere arbeidsomstandigheden. Een ruim assortiment aan biologische geroosterde noten bestel je eenvoudig in de online Notenwinkel.

Geroosterde noten: gezond én lekker!

Ben jij al helemaal weg van onze rauwe noten, maar heb jij op zijn tijd meer zin in een knapperige snack? Dan bieden de geroosterde noten van Bionoot de perfecte oplossing. Doordat de noten worden geroosterd onttrekt er vocht uit de noot, wat weer resulteert in knapperige en smaakvolle noten. Heerlijk als snack op tafel wanneer er visite is of tijdens een avondje voor de televisie. Wist jij dat het roosteren van de noten geen invloed heeft op gezondheid van de noten Alle vitamines en mineralen blijven gewoon aanwezig! Je kunt jouw biologisch geroosterde noten dus gerust bestellen in de webshop van Bionoot.

Geroosterde noten zijn gezond en lekker.

Noten roosteren: hoe gaat dat eigenlijk?

De biologisch geroosterde noten van Bionoot zijn verser dan vers. Onze noten worden namelijk iedere dag in een heteluchtoven geroosterd, zonder toevoeging van smaakstoffen. Dit betekent dat de noten hun voedingswaarde niet verliezen en dus een verantwoorde keuze blijven. Geen extra vetten, maar wel die stevige bite, dat zijn onze geroosterde biologische noten.

Variëren met geroosterde biologische noten

Heb jij thuis noten geroosterd of bestelt op onze webshop? Dan moet je weten dat de biologisch geroosterde noten op ieder moment van de dag gebruikt kunnen worden. Je kunt een handvol nemen als tussendoortje of gebruik maken van de noten in verschillende gerechten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan salades, yoghurt of smoothies. Maar ook op een borrelplank komen de geroosterde noten goed op zijn plaats. Als je met verschillende biologische geroosterde noten wilt variëren, kun je ook een van onze geroosterde notenmixen bestellen. Lekker én verantwoord, dat klinkt goed toch?

Biologische geroosterde noten kopen bij Bionoot

Als jij op zoek bent naar biologische geroosterde noten, dan ben je bij Bionoot aan het juiste adres. Wil jij liever eens ons aanbod in pitten en zaden of gedroogd fruit bekijken? Ook daarvoor kun je gewoon bij ons terecht. Al onze noten worden met zorg geselecteerd op smaak en kwaliteit, zodat jij van de meest lekkere noten kunt genieten. Wil jij online geroosterde biologische noten kopen? Ga dan voor de vers geroosterde noten van Bionoot.