Bel 0528-204014 of e-mail ons op info@bionoot.nl, wij helpen u graag verder.
EKO keurmerk

Biologisch pitten, zaden en bessen

Bij Bionoot hebben we een breed assortiment als het gaat om superfood. Biologische pitten en zaden mogen hier niet bij ontbreken. Want ook biologische zaden en pitten zijn een gezond levensmiddel. We hebben verschillende soorten zaden met een rijke hoeveelheid antioxidanten, vitaminen en mineralen. Ook pitten en zaden zijn goed voor het lichaam.

Wat zijn de werkingen van pitten en zaden.

Elke pit of zaadje heeft zo zijn eigenschappen. Eigenlijk geld voor pitten en zaden hetzelfde als voor onze noten

Biologisch sesamzaad ongepeld

Een van de vrijwel bekendste zaden is sesamzaad. Heerlijk op brood of op knäckebröd. .

Biologische pmpoenpitten

Dit zaad uit de pompoen is ook erg lekker. Vele mensen die pompoenen kopen gooien de zaden daarna weg. Terwijl het zaad minstens zo lekker is als de pompoen zelf. Buiten dat je ze prima door een salade kunt doen zijn ze ook een verrijking voor diverse bakwerken.

Er is meer, veel meer.

Zo zijn er nog tal van pitten en zaden die goed zijn voor de mens. Het assortiment van Bionoot is dan ook enorm groot. Wij raden je aan onze site goed te bekijken voor alle pitten en zaden die wij zoal aanbieden. Daarnaast zijn ze ook nog eens biologisch en dus puur natuur. Andere zaden en pitten die wij bijvoorbeeld aanbieden zijn lijnzaad, Hennepzaad en pijnboompitten.

Bestel je biologische zaden en pitten snel en eenvoudig bij Bionoot.

Op onze website heb je een prima overzicht welke pitten en zaden je kunt kopen. Daarnaast geven wij bij elk zaadje of pit uitleg over wat er in zit. Staat er iets niet bij of heb je vragen, dan kun je altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij helpen je graag en met veel plezier verder.