Biologische noten groothandel

Naast verkoop aan particuliere consumenten, is Bionoot tevens een biologische noten groothandel. In ons 40-jarige bestaan kunnen wij steeds meer mensen bedienen die grotere hoeveelheden van één product willen kopen. Uiteraard leveren wij een passende korting wanneer we je van grote hoeveelheden voorzien.

De groothandel voor verschillende bedrijven

Als biologische noten groothandel kunnen wij steeds meer klanten voorzien van grote hoeveelheden biologische rauwe noten, gedroogde zuidvruchten of notenmixen. Verschillende bedrijven en ondernemingen worden al door onze biologische notengroothandel voorzien. Denk bijvoorbeeld aan:

  • bistro’s
  • eetcafés
  • cateringbedrijven
  • restaurants
  • webwinkels
  • speciaalzaken
  • bakkerijen

Ben je werkzaam in één van deze branches en wil je ook voordelig grote aantallen biologische noten bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je ontvangt dan een kortingscode, die je eenvoudig in onze noten webshop kunt gebruiken. De bestelling wordt volgens de reguliere bestelprocedure gedaan en de ontvangen kortingscode wordt door jou ingevuld. Op je factuur verschijnt dan automatisch de afgesproken groothandel korting. Het grote voordeel hiervan is dat je de bestelling biologische noten 24 uur per dag kan doorgeven en niet afhankelijk bent van kantooruren. Je bestelling wordt uiteraard zo spoedig mogelijk bij je thuisbezorgd. Ook voor een bestelling met onze groothandel-korting geldt:

Noten groothandel
Vandaag besteld, overmorgen in huis!

Voordelen van de biologische noten groothandel

Bestellen bij Bionoot als biologische noten groothandel, biedt vele voordelen. Bij het kweken en verwerken van onze biologische noten, zuidvruchten en overige producten, wordt rekening gehouden met het welzijn van mens, dier en milieu. Zo wordt de grond waarop wij onze noten verbouwen regelmatig gecontroleerd op vervuiling en zijn kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen uit den boze. De noten uit ons assortiment zijn dus niet alleen gezond voor jou, maar ook voor het milieu.

Een ander groot voordeel van bestellen bij Bionoot, de groothandel voor de lekkerste biologische noten, is het eenvoudige bestelsysteem. Je vult eenvoudig je groothandel kortingscode in en de afgesproken korting wordt voor je berekend.

Als biologische noten groothandel verpakken wij de producten voor je in verschillende verpakkingsgroottes. Je kunt kiezen uit verpakkingen van 100 gram, 250 gram, 500 gram of 1000 gram. Op deze manier houd je de producten lekker vers en heb je altijd de juiste aantallen bij de hand.

Biologische noten groothandel

Een groot assortiment beschikbaar

Onze biologische notengroothandel kent een zeer uitgebreid assortiment aan noten, zaden, pitten, zuidvruchten en andere producten. Ruim 90% van onze producten zijn biologisch gecertificeerd en de overige 10% wordt zorgvuldig door ons geselecteerd. Zo kun je bij ons terecht voor de heerlijkste biologische noten:

Tevens vind je onze heerlijke en gezonde noten terug in verschillende notenmixen. Uiteraard kun je ook deze gevarieerde mixen bij ons in grote hoeveelheden bestellen. En naast ons uitgebreide assortiment aan biologische noten en notenmixen, kun je ook bij onze biologische noten groothandel terecht voor gedroogde zuidvruchten, pitten, zaden en bessen, fruit zonder toegevoegde suikers, chocolade en superfood.

Biologische noten bestellen bij de groothandel

Wanneer je kiest voor Bionoot, ben je verzekerd van heerlijk verse producten van uitstekende kwaliteit. Dat wil je als horecaonderneming, webwinkel, cateringbedrijf of traiteur uiteraard je gasten of klanten voorzetten. Neem daarom contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden van onze biologische noten groothandel. Voor je het weet ben je voorzien van een kortingscode voor je onderneming en bestel je eenvoudig en voordelig de lekkerste noten, notenmixen of andere producten uit onze webshop.